torstai 8. joulukuuta 2016

Luukku 8 : Essence joulukalenteri luukut 1-7


Heips ! Innolla olen availlut kalenterin luukkuja ja päätinkin esitellä seitsemän ensimmäisen luukun sisällöt. Kerron hieman jokaisesta tuotteesta erikseen, kuvassa ei numeroita ole, mutta ne osaa varmaan itsekkin päätellä. Kosmetiikkakalenterin ostaessa myös tajuaa sen kuinka vähän itse käytän erilaisia meikkejä, mutta näistäkin osa on mun meikkipussiin ihan uusia tuttavuuksia ja innolla odotan osaanko ottaa ne käyttöön !

1. Musta eyeliner tussi tuli hyvään kohtaan sillä meikkipussissani tällä hetkellä majaileva on todella vanha ja joutaa kyllä jo roskiin. 
2. Vaaleanpunainen ja sävyttävä huulirasva oli oikein kiva, mutta rohtuneilla huulillani näytti aika kamalalta niin kuin sävyttävät yleensäkin. Tämä sopii siis vaikka itselleni punan tai kiillon tilalla kunhan huulet vain ovat paremmassa kunnossa. 
3. Väritön puuteri, tämä taitaa olla se the tuote josta monet puhuvat ? Ehdottomasti kokeiluun, tällä hetkellä puuterin virkaa käyttää talkki, mutta tämä olisi varmasti helppokäyttöisempi.
4. Do You Speak Love ?-kynsilakka, nätti tummanpunainen. Samalla nimellä kulkee lakka jo lakkalaatikossani, mutta en ole ihan varma ovatko dupeja, toivottavasti ei. 
5. Valkoinen kajaali, miksi tästä tulee mieleen ne yläasteaikojen lokink*kka meikit mistä en ikinä innostunut ? Mihin te tätä käytätte ?
6. 10kpl pakettikortteja. Innolla katsoin, että kyseessä oli iso luukku ja odotin jotain erittäin kivaa, mutta kyllä pettymys oli suuri pakettikorttien tullessa luukusta. Kosmetiikkakalenterista vieläpä !
7. Poskipuna sivellin, rehellisenä ihmisenä myönnän etten edes omista yhtäkään poskipunaa. :DEn ihan viitsinyt pelkkiä luukkuja esitellä niin mukaan samaan postaukseen pääsi viimeisimmät ostokset ja nekin sopivasti Essenceä. Kävin tiuhaan tarkistamassa paikkakuntamme Halpa-Hallia näiden lakkojen varalta ja kyselin näistä jopa myyjiltäkin. Vihdoin maanantaina olin oikeaan aikaan liikkeellä sillä kahdesta lakasta vein viimeiset kappaleet. Harmikseni kahdesta lakasta oli nimet kuluneet melkein kokonaan pois, onneksi googlesta löytyi helposti. 

Käsirasvan olen jo kokeillut ja tykkäsin siitä kyllä. Näppärän pieni vaikka käsilaukkuun mukaan. Imeytyi nopeasti, ei tarvinnut suurta määrää ottaa jotta kädet sai rasvattua sekä vaniljan tuoksu oli hajuherkkään nenääni sopivan mieto. Kultainen ja vadelmanpinkki ovat myöskin jo päässeet kynsille ja niistä kerronkin lisää jossain toisessa postauksessa, kaksi muuta odottaa vielä kokeilemista.

Mitä mieltä ostoksista ? Onko sinulla kosmetiikkakalenteria ?


- Jenni

2 kommenttia:

 1. Minä ostin tuon vihreän lakan ja se on ihan mahtava. Taisinpa minäkin ottaa silloin viimeisen kappaleen hyllystä.
  Minä kävin ennenaikaisesti kurkkimassa Esssencen joulukalenterin sisällön youtubesta ja päätin olla ostamatta sitä, koska siellä oli tuollaista pakettikorttikrääsää. Ja muutenkaan kaikki tuotteet eivät olleet mun tyylisiä ja osa mulla jo oli. Toivotaan, että sinä kuitenkin tykkään loppuluukuista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihana, on päässyt kynsillekkin jo !
   Mä kävin pikaisesti katsomassa mitä kalenterista löytyy, mutta en sen tarkemmin kiinnittänyt huomiota joten kynsiviilat, pakettikortit ja hiuslenkit meni ihan ohi. Harmittaa kyllä jos kaikki lakat mitä kalenterista tulee, ovat jo laatikossa entuudestaan. Muu kosmetiikka on kyllä tervetullutta sillä niitä mulla ei vielä montaa Essenceltä olekkaan. :)

   Poista

Thank you for leaving a comment ! :)