perjantai 16. joulukuuta 2016

Luukku 16 : Essence joulukalenteri luukut 8-15


Heips ! Taas ollaan perjantaissa ja astetta lähempänä joulua. Tajusin eilen, että aattohan on jo ensi viikolla ja meiltä ei löydy edes esillä minkäänlaisia koristeita. Uuden asunnon avaimet saadaan tänään ja päästäänkin siivous puuhiin, pakatut laatikotkin pääsevät jo jaloista pyörimästä. Jos vaikka laatikoiden tilalle saisi laitettua tuon pienen joulukuusen ! Joulu vietetään vielä täällä vanhalla asunnolla ja vasta välipäivinä muutetaan huonekalut. On tämä aika urakka tuollaisen ryömiväisen kanssa tehtäväksi, joka on muutenkin kovin kiinnostunut kaikesta mitä ei saisi tehdä. :D

Nyt taas käydään lävitse mitä Essencen joulukalenterista on tullut. Eniten odotan, että saan otettua kalenterista tuleen ripsivärin käyttööni ja huulikiilto löytää itsensä käyttöön luultavasti jouluksi !

8. Kynsilakka, jonka huomasin myös omistavani entuudestaan. Tämä on nimeltään Sweet As Candy.
9. Hiuslenkit, nämä olivat juuri sopivia hiukselleni ja pysyivät jämäkästi kiinni vaikka olinkin aluksi epäileväinen näitä kohtaan. 
10. Kynsiviilat, tälläiset miniviilat ovat vähän surkeita, mutta pääsevät laukkuun hätävaraksi. 
11. Huulikiilto, tuli kyllä tarpeeseen sillä juuri siivosin vanhat pois kaapista ja punia olen huono käyttämään. Tällä sai mukavan sävyn huulille. 
12. Kynsitarrat, Essencen kynsitarroista ei löydy kokemusta, mutta kokeilen näitä ainakin. Toivottavasti ovat parempia mitä harrastuksen alkuaikoina hamstraamani. 
13. Ripsiväri, vielä ei päässyt kokeiluun kun juuri otin uuden käyttööni. Harja on ainakin mukavan tuuhea, mielenkiinnolla odotan kokeilemista.
14. Tippitarrat ovat jo vähän menneen talven lumia, mutta kun en omista vieläkään kynsivinyyleitä niin näille löydän kyllä käyttöä. 
15. Luomivärisiaplikaattorit, luomivärin levitykseen olen kyllä kokenut siveltimen olevan parempi, mutta näitähän voi käyttää mm. liukuvärjäyksen tekemiseen kynsille !


Black Fridayn Cesars shopin ostoksetkin pääsevät nyt samalla esittelyyn. Aikeenani oli ostaa kolme Essien Mirror Metallics-lakkaa, mutta hopeista ei ole pitkään aikaan ollut saatavilla joten päädyin kultaiseen ja ruusukultaiseen. Juuri minun tuurillani oli myös ruusukultainenkin juuri loppunut. Kotiutin siis Essien Good As Goldin ja toivon saavani loput kaksi ostettua myöhemmin. Mukaan samaan tilaukseen lähti myös Glisten & Glown CTRL-ALT-DEL, nestemäinen lateksi. Lateksin olenkin jo ottannut käyttöön, mutta Essie saa odottaa jouluun. Ostin nämä siis itselleni joululahjaksi ja ehkä maltan olla molempia käyttämättä. Kynsifolio ja kynsikoristeet tulivat kylkiäisinä. Saako mistään kivijalkakaupasta folioliimaa ?

Hyödynsin myös Kicksin joulukalenteri tarjouksen ja kävin ostamassa kaksi pulloa Seche Viten pikakuivattajaa. Laitoin tietenkin miehenkin asialle ja taidankin saada joululahjaksi pari pullollista. Nyt saakin huoletta lakkailla ilman pelkoa, että pikakuivattaja  loppuisi. Pieni liru vielä löytyi pullon pohjalta jota sai koko ajan ohennella joten tarjous oli pakko käyttää hyväksi. Hyödynsitkö Kicksin tarjouksen ?

Mikä pikakuivattaja sinulla on käytössä ? Muistakaa myös esittää kysymyksiä kysymyspostaukseen !

- Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thank you for leaving a comment ! :)