tiistai 20. joulukuuta 2016

Luukku 20 : Joulukukkia
Heips ! Sain vihdoin kasattua meidän pienen ja suloisen 120cm valkoisen joulukuusen, piristävä hippunen joulua näiden muuttolaatikoiden keskelle. Vielä on paljon tehtävää ennen aattoa. Kynnet ehkä ne suurin murhe, niin paljon on ideoita ja vain rajallisesti kynsiä toteuttamaan ne kaikki ! 

Pääsihän se Essencen Santa Baby koristamaan myös koko kynttäkin eikä vain leimoja. Peitti hyvin kahdella kerroksella, nätti vadelmanpinkki. Tämäkään sävy ei ihan uniikki ole, mulla taitaa erilaisia vadelmanpinkkejä olla aika monta jo.  Koristelut kun suunnittelin olevan kultaisia niin pikkurilliin ja peukaloon laitoin kultaiset niitit, isomman ja pienemmän. Muille pinkeille kynsille leimasin kukkasia Bundle Monsterin Secret Garden kokoelman laatalla BM-716. Leimaukseen käytin Essencen kultaista I Still Believe In Santa Clausia. Toimii kuin unelma leimauksessa, niin kuin kolme muutakin X-mas Factory-kokoelman lakkaa. Nimettömässä oli myös samaa kultaista lakkaa, peittää 1-2 kerroksella, siveltimen jäljet jäävät helposti kyllä näkyviin niin kuin tälläisillä lakoilla on tapana. Santa Baby sopi loistavasti yhteen kultaisten koristelujen kanssa. Joskus kultainen oli kaikessa ihan ehdoton ei, mutta kynsille se sopii hyvin ja jopa pidän siitä !Mitä mieltä kynsistä ? Löytyykö sinulta X-Mas Factory lakat ?

- Jenni

2 kommenttia:

 1. Jäänyt ostamatta nuo x-mas factoryt siksi, että arvelen löytyvän niille väintäänkin lähes-dupeja jopa useampikin :) Mutta nättejähän nuo ovat ja niin on lakkauskin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kovasti ! :)
   Multa taitaa löytyä vain tuolle Santa Babylle dupe, tarkistamaan en ole asiaa kerennyt. Tykkään näistä myös siksi kun näin leimailuhulluna sopivat pigmenttisyydeltään myös siihen. :)

   Poista

Thank you for leaving a comment ! :)